Παρεμβάσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής Η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής κατόπιν συνέχισης  σχετικών αιτημάτων προς την Υπηρεσία μας για παροχή βοήθειας σε μαθητές και μαθήτριες που είχαν ανάγκη σε ηλεκτρονικές υπολογιστές τύπου ταμπλετ για παρακολούθηση των μαθημάτων τους μέσω τηλεκπαίδευσης δώρισε στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της ακόμα τριάντα πέντε (35) τέτοιες, ώστε τα παιδιά άπορων οικογενειών αυτών να έχουν πρόσβαση και να παρακολουθήσουν από το σπίτι τους στα μαθήματα τηλεκπαίδευσης χωρίς υστέρηση. 

Η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής ως νόμιμος εκπρόσωπος των Μουσουλμανικών Κοιμητηρίων της πόλης μας κατόπιν υλοτομίας επικίνδυνων και ηλικιωμένων δέντρων στο Μουσουλμανικό Κοιμητηριο Γιεντζέ (πίσω από το Μεγάλο Παάρκο) πραγματοποίησε εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού του χώρου με φύτευση δεντρυλίων και περίφραξη με σιδερένια κάγκελα. Θα ακολουθήσουν και άλλες εργασίες για την ανάδειξη του χώρου αυτού.
Επίσης, κατόπιν αιτήματος των κατοίκων τοποθετήθηκαν 3 τρεις σιδερένιοι στύλοι με φωτοβολταϊκές λάμπες για τον φωτισμό κατά τη διάρκεια νύχτας του διαδρόμου που βρίσκεται στην μέση του Μουσουλμανικού Νεκροτφείου Μέστανλη. Υπάρχουν σχετικές μελέτες και για τα άλλα Μουσουλμανικά Νεκροταφεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!