Διαδικτυακή διάλεξη της Διευθύντριας του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού Έλενας Μελίδη στο Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Δ.Π.Θ. Διαδικτυακή διάλεξη της Διευθύντριας του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (πρώην ΜΕΛΤ), Έλενας Μελίδη, με θέμα: «Από το Μουσείον των Ελληνικών Χειροτεχνημάτων στο Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού», στο Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Δ.Π.Θ.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

Στο πλαίσιο των επιστημονικών εκδηλώσεων του Εργαστηρίου Λαογραφίας και  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18.00, διαδικτυακή διάλεξη της Έλενας Μελίδη, Διευθύντριας του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού ΥΠΠΟΑ, με θέμα: «Από το Μουσείον των Ελληνικών Χειροτεχνημάτων στο Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού».

 

Προλογίζει ο Καθηγητής Μ. Γ. Βαρβούνης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Λαογραφίας και  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Την επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η Επίκουρη Καθηγήτρια Λαογραφίας ΤΙΕ, Νάντια Μαχά-Μπιζούμη.

 

Σύνδεσμος συμμετοχής στη διαδικτυακή διάλεξη με Skype for Business ή Skype Meetings

https://meet.lync.com/duth/amacha/20EM00N7

 

 

Η Έλενα Μελίδη είναι διευθύντρια του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (πρώην ΜΕΛΤ). Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, και έχει Master of Arts in Cultural Management (withDistinction), UNIVERSITY of NORTH UMBRIA at NEWCASTLE School of Arts Social Sciences. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜεσαιωνικώνΣπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα «ΤοΕκκλησιαστικό Ένδυμα».

 


Βοηθητικές οδηγίες συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους εκτός Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου:
1. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Skype Meetings και από εδώ:
https://az801095.vo.msecnd.net/prod/LWA/plugins/windows/SkypeMeetingsApp.msi
2. Οδηγίες για τη σύνδεση στην τηλεδιάσκεψη με Skype Meetings:
https://www.he.duth.gr/el/node/12004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!