Την δημοτική αγορά Κομοτηνής επισκέφτηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης ΧαρίτουΤην δημοτική αγορά Κομοτηνής επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου, όπως είθισται, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο Βουλευτής αφουγκράστηκε τα προβλήματα των επαγγελματιών και αντάλλαξε ευχές με επαγγελματίες και απλούς πολίτες.

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε σήμερα παραμονή Χριστουγέννων την Δημοτική Αγορά Κομοτηνής και αντάλλαξε ευχές με τους επαγγελματίες και τους πολίτες.

Στο μήνυμά του για τις γιορτινές μέρες ανέφερε: «Επισκέφτηκα και συνομίλησα με τους ανθρώπους της δημοτικής αγοράς, εδώ όπου ακόμα χτυπάει η καρδιά της αγοράς όλης της πόλης. Εισέπραξα από τους επαγγελματίες προβληματισμό και συγκρατημένη αισιοδοξία. Προβληματισμό γιατί δε μπορεί να υπάρξει μία νησίδα δουλειάς και προκοπής εν μέσω ενός ερημοποιημένου τοπίου όπως είναι σήμερα η αγορά της Κομοτηνής και βέβαια συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί υπάρχει καταναλωτική κίνηση.

Θέλω εδώ από το κέντρο της αγοράς της πόλης μας να εκφράσω την συμπαράστασή μου στον δοκιμαζόμενο κόσμο της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, στους εργαζόμενους τους, που ουσιαστικά αβοήθητοι από την κυβέρνηση πασχίζουν να επιβιώσουν μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι όπως μέχρι σήμερα έτσι και τώρα θα είμαι αποφασιστικά δίπλα τους, αρωγός στις προσπάθειές τους για να βγούμε όλοι όρθιοι από αυτήν την οικονομική κρίση.

Εύχομαι στους επαγγελματίες και τις οικογένειές τους, σε όλους τους συμπατριώτες μου καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αισιοδοξία και δύναμη για ένα καλύτερο αύριο. Χρόνια Πολλά!»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!