Για την μεγάλη σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών και όπλων η Ένωση αστυνομικών Ροδόπης ευχαριστεί τους συναδέλφους της Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, εκφράζει δημόσια  τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας που στελεχώνουν την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής,  οι οποίοι πρωινές ώρες της 15-12-2020 σε παρέβρια περιοχή της Γεμιστής Έβρου συνέλαβαν  έναν  αλλοδαπό άντρα – μέλος κυκλώματος που διακινεί όπλα και ναρκωτικά-, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων , περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα στα πλαίσια ανακριτικών πράξεων , ορίστηκε ραντεβού αγοραπωλησίας όπλων και ναρκωτικών δισκίων, όπου εμφανίστηκε ο δράστης -ο οποίος προηγουμένως είχε εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας - και πούλησε σε αστυνομικό που προσποιούνταν τον αγοραστή , 8.000 ναρκωτικά δισκία , 10 πιστόλια και 6 φυσίγγια, έναντι του ποσού των 14.000 ευρώ.

Τα παραπάνω ναρκωτικά, πιστόλια και φυσίγγια κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι συνάδελφοί μας για πολλοστή φορά καταφέρνουν ένα ισχυρό χτύπημα στο έγκλημα και ειδικότερα στη μάστιγα των ναρκωτικών, γεγονός που  μας γεμίζει με  αισθήματα περηφάνιας για την επιτυχή τους δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!