ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 4000 ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

 


Την ώρα που στο Ελληνικό σύστημα Υγείαςυπάρχουν εμφανείς ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού και με δεδομένη την εξάπλωση της πανδημίας στην χώρα μας, οι ανάγκες του ΕΣΥ ολοένα και αυξάνονται. Γι’ αυτό,η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην μονιμοποίηση των εργαζομένων του ειδικού προγράμματος των 4000 στην υγειά του ΟΑΕΔ, ανθρώπους που εργάζονται στο ΕΣΥ εδώ και 4 χρόνια.

 Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, έχουν στηρίξει σε απόλυτο βαθμό όλες τις υγειονομικές δομές της χώρας και στελεχώνουναπό το πρώτο κύμα της πανδημίας μονάδες Covidκαι όχι μόνο.Τάχθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης δίχως δισταγμό και ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις του ΕΣΥ για μια σύγχρονη και δημόσια υγεία.

 Η επίκληση από κυβερνητικούς παράγοντες στους αρμόδιους μπορεί και πρέπει να γίνει άμεσα πράξη, ώστε όχι μόνο να μη φύγουν από τις καίριες θέσεις που καλύπτουν αλλά και να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους,όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, με όλα τα αποθέματα της δύναμης τους καθημερινά.

 Για τον σύλλογο μας, η συνέχιση της εργασίας αλλά και η μονιμοποίησηόλων των εργαζομένωναυτού του προγράμματος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι επιβεβλημένη, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν εξειδικευθεί σε σημαντικούς τομείς της υγείας, κάτι το οποίο τους κάνει αναντικατάστατουςαφού ο κάθε ένας από αυτούς συμβάλειστο μέγιστο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων θα είναι δίπλα σε αυτούς τους ¨ΗΡΩΕΣ¨ της Υγείας μέχρι το εύλογο και δίκαιο αίτημα τους να γίνει πράξη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                         ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΑΝΤΙΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!