Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων

 


Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 78637 και 78638/21-11-2020 έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και με το υπ' αριθμ. Φ.463/490195/9-11-2020 έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και παρακαλούμε, μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας να μεριμνήσετε για την εφαρμογή τους.

Λόγω της λήψης αυξημένων μέτρων σε πανελλήνιο επίπεδο για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και σύμφωνα με τα ανωτέρω έγγραφα, οι φετινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν φωταγώγηση και γενικό σημαιοστολισμό, ενώ κατάθεση στεφάνου θα πραγματοποιηθεί μόνο στην Αθήνα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, από την Αυτού Εξοχότητα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή σε περίπτωση κωλύματος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Κομοτηνή καταρτίζεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τις υπόλοιπες πόλεις του νομού, όπου εδρεύουν στρατιωτικές μονάδες, από την οικεία δημοτική αρχή.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 

Με την ευκαιρία του εορτασμού Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιηθούν στην  Κομοτηνή έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:

 

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και την δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2020.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2020.

 

 

Ο Περιφερειάρχης

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!