Δήλωση βουλευτή Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου: Ο κος Μητσοτάκης κυριευμένος από το φόβο των συνεπειών των πολιτικών του επιλέγει να διχάσει την κοινωνία

 


Ο κύριος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στη Βουλή κυριευμένος από το φόβο των πολιτικών συνεπειών που θα έχει για τον ίδιο και την κυβέρνησή του ο τρόπος που διαχειρίστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα την πανδημία, αλλά και για τις δραματικές επιπτώσεις του νέου lockdown στους εργαζόμενους, την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, που οι πολιτικές του αδυνατούν να αντιμετωπίσουν.

Αντί να μιλήσει για τις πολιτικές που άσκησε όλο το προηγούμενο διάστημα και με ειλικρίνεια να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες του, που άφησε ενόψει δεύτερου κύματος πανδημίας απροστάτευτους τους πολίτες και τη χώρα, που άφησε ανοχύρωτο το δημόσιο σύστημα υγείας.

Αντί να αξιοποιήσει την πρόταση συναίνεσης του ΣΥΡΙΖΑ για ένα εξάμηνο με συμφωνημένα μέτρα υγειονομικής προστασίας, ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας και με αναστολή εφαρμογής νόμων που διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό, όπως ο πτωχευτικός κώδικας.

Επέλεξε, δυστυχώς, έναν διχαστικό λόγο, που αντί να ενώνει διχάζει την κοινωνία, την ίδια στιγμή που έδινε μαθήματα τι σημαίνει ευθύνη.

Επέλεξε αυτήν την κρίσιμη στιγμή να επιδοθεί σε μία απίστευτη επιθετικότητα σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιδιώκοντας στην πραγματικότητα να υπονομεύσει την κατατεθειμένη πρόταση συναίνεσης εκ μέρους της αντιπολίτευσης. Καταλάβαμε πολύ καλά τι σημαίνει υπευθυνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!