Συγχαρητήρια ανακοίνωση Ε.Α.Α.Μ.Θ. στο Τ.Α. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


 

Με αφορμή την χθεσινή αστυνομική επιτυχία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, που αφορά σε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή παλαιών σφαγείων Θεσσαλονίκης και στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κατά την οποία με τη συνδρομή της Δ.Α.Θ./Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών/Τμήμα Γενικών υποθέσεων και Τ.Α.Ε., συνελήφθησαν ένας (1) ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διακινούσαν συνολικά 500.000 δισκία ecstasy, συνολικού βάρους 166.041 γραμμαρίων, με σκοπό να τα διοχετεύσουν στην ελληνική «αγορά», καθώς και να τα εξάγουν από τη χώρα μας στην Τουρκία, η Ένωση μας εκφράζει δημόσια θερμά συγχαρητήρια, στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Α.Μ.Θ. Ταξίαρχο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη, στον Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Α/Δ κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ, στον Διοικητή του Τ.Α. Κομοτηνής Α/Υ κ. ΖΙΩΓΑ Γεώργιο, στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής, καθώς και σε όσους ανεξαιρέτως συνέδραμαν και εργαστήκαν άοκνα για το ευδόκιμο της επιχείρησης.

Η επιτυχία αυτή, καταδεικνύει για ακόμη μία φορά πως οι αστυνομικοί της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τις ελλείψεις σε προσωπικό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα, επιδεικνύουν επαγγελματισμό και αφοσίωση στο καθήκον τους, που δεν είναι άλλο από την πάταξη του εγκλήματος και την προστασία της κοινωνίας και των πολιτών.

Ως Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίζουμε από το θεσμικό μας ρόλο τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας, καλώντας ταυτόχρονα την πολιτική και φυσική ηγεσία, όπως και την Πολιτεία στο σύνολό της, να ενσκήψει στα χρονίζοντα προβλήματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!